Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Rozvoj infraštruktúry PKO v roku 2022

PKO je správcom 8 objektov vo vlastníctve mesta Prešov - kino Scala, Čierny orol, Mestská galéria Caraffka, KZ Centrum, KZ Družba, KD Solivar, KZ Šváby a KZ Exnárova. V zmysle nášho štatútu využívame tieto objekty na kultúrne účely, zabezpečujeme ich chod, údržbu a tiež vykonávame nevyhnutné opravy. Aby sme zvýšili kvalitu a atraktivitu priestorov, znížili energetickú náročnosť a vytvorili vhodné podmienky pre kultúrne činnosti, okrem menších opráv a štandardnej údržby sme v roku 2022 zabezpečili aj tieto väčšie realizácie. 

 

OPRAVA A SANÁCIA INTERIÉROVÝCH STIEN V GALÉRII CARAFFKA

mestskej galérii Caraffka sme zabezpečili opravu a sanáciu dvoch poškodených a zavlhnutých interiérových stien na prízemí. Vzhľadom na historický charakter budovy bolo nevyhnutné zabezpečiť vysokú profesionalitu a odbornosť zásahov.


MODERNIZÁCIA SVETELNÉHO SYSTÉMU GALÉRIE CARAFFKA

mestskej galérii Caraffka sme v tomto roku tiež vymenili pôvodný svetelný systém, ktorý bol v nevyhovujúcom stave. Inštalovaný bol nový moderný galerijný svetelný systém, ktorým sme vytvorili kvalitnejšie podmienky pre vystavujúcich umelcov a plnohodnotnejší zážitok pre návštevníkov.


VÝMENA SVETLÍKA V KZ ŠVÁBY

KZ Šváby sme zabezpečili výmenu pôvodného svetlíka, ktorý kvôli značne poškodenej konštrukcii a sklenenej výplni, nespĺňal základné bezpečnostné kritériá. Zvýšila sa bezpečnosť priestoru, umožnilo sa vetranie a zvýšila sa aj energetickú efektívnosť budovy.

 

VÝMENA OKIEN, VSTUPU A MAĽOVANIE CELÉHO INTERIÉRU V KZ ŠVÁBY

V KZ Šváby tiež prebehla kompletná výmena okien, vstupu, dverí a všetky priestory strediska boli vymaľované. Podstatne sme tak zvýšili energetickú efektívnosť strediska, atraktivitu priestorov a kvalitu prostredia.


KOMPLEXNÁ OPRAVA MUŽSKÝCH WC V KZ ŠVÁBY

V KZ Šváby boli kompletne zrekonštruované pánske sociálne zariadenia. Zabezpečený bol doposiaľ chýbajúci prívod teplej vody a taktiež toalety pre imobilných. Zrekonštruovať dámske sociálne zariadenia bude v našej snahe do konca roka 2023.


INŠTALÁCIA NOVÝCH ZRKADIEL DO TANEČNEJ SÁLY V KZ EXNÁROVA

V KZ Exnárova sme nahradili pôvodné zrkadlá v tanečnej sále, ktoré boli v nevyhovujúcom stave, novými veľkoplošnými zrkadlami. Tie ocenili najmä mažoretky Diridonky, ktoré tanečnú sálu primárne využívajú.

 

OPRAVA SPRCHOVÝCH KÚTOV A VÝMENA SVIETIDIEL V KZ CENTRUM

V KZ Centrum sme obnovili sprchovacie kúty, ktoré pre opotrebované tesnenie presakovali, a teda spôsobovali vlhnutie okolitých stien. Na stredisku boli vymenené všetky pôvodné svietidlá za nízkoenergetické LED. 

 

ÚPRAVA FOYER KINA SCALA

Vo foyer kina Scala sme zabezpečili maliarske práce a potrebné vysprávky. Pôvodné svietidlá boli vymenené za nové, opravili sme drevený šatňový obklad, osadili zrkadlá, obnovili priestorový inventár. Čiastočnou opravou a údržbou foyer sme zvýšili kvalitu priestoru a veríme, že sme tak spríjemnili prvý dojem pri ceste za kultúrnym zážitkom.



Veríme, že aj v roku 2023 sa nám podarí zrealizovať niekoľko pozitívnych zásahov do rozvoja infraštruktúry našich stredísk. Budeme vás informovať. 

Ísť späť

© 2024 PKO Prešov. All Rights Reserved.
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.